Koncertoversigt for 2017

Hver lørdag sommeren igennem fra 6. maj til 16 september fra kl. 12.00 til 15.00 er der musik i Apotekergården, med fri entre.

2017 starter d. 6. maj med et fælles arrangement de tre foreninger imellem, vi starter med HAWKEYE & HOE (UK.)

hawkeye and Hoe

De to engelske musiker er efterhånden godt kendte i Danmark de er faste gæster ved bla. Tønder festival, og Bork havnefest, de har optrådt i Apotekergården siden 2010 med deres musik som spænder over næsten alle genre, med både danske, franske og engleske tekster.

 


Lørdag d. 13. maj TOM DONOVAN (IRL.)

imagesKN390OL4

Tom Donovan er kendt og elsket af rigtig mange,
hans kontakt med puplikun er altid levende og ægte
han er en “gammel” kending i Apotekergården som vi
glæder os til at gense.


24. juni kommer Potters Jig (DK.)

3552373

Endnu engang får vi besøg af det lokale band Potters Jig
der med deres folk rock a la Runrig er et kærkommen gensyn.


Lørdag d. 15. juli: Denis McLaughlin (IRL – DK)

74196_1620229421801_1118376401_31742305_7689363_n

Denis McLaughlin er inbegrebet af traditionel Irsk folkemusik, han er tilbage i gården, med venner, vi ved endnu ikke hvem, men glæder os til at blive overrasket, lige meget hvem han spiller med er han altid en posetiv oplevelse


Lørdag d. 12. august: Mugshots (IRL – DK.)

mugshots1

Mugshots dansk/irsk band som før har gæstet gården, med irske Daniel Ö Sullivan i forgrunden og tre danske musiker som “stødte pædagoger” bliver det en helhed som er absolut værd at lægge øre til, udover engamenter i lokkal området er de faste gæster i både Tyskland og selvfølgelig i Irland.


Lørdag d. 19. august:  HAWKEYE & HOE – (UK) for 2. gang i gården

hawkeye and Hoe
Endnu engang siger vi velkommen til festlige Hawkeye & Hoe, de to engelske musiker er efterhånden godt kendte i Danmark de er faste gæster ved bla. Tønder festival, og Bork havnefest, de har optrådt i Apotekergården siden 2010 med deres musik som spænder over næsten alle genre, med både danske, franske og engleske tekster.


LØRDAG D. 26 AUGUST: FÆLLES ARRANGEMENT MED LOKAL BAND

img_1139

De hedder Thomas & Rasmus, også kaldet “Hævi” og “Rapanden” de spiller en god blanding af gammelt og nyt, bla. blues, pop, rock, og country, tostemmig sang med mundharpe, og kække bemærkninger.

 


Lørdag d. 2. september: Cuchulain Band (DK.)

images

Cuchulain Band bliver årest afslutter for Folkscenen Horsens. 

De er endnu engang tilbage i gården med deres dejlige festlige blanding af danske, irske, og skotske sange som vi elsker at høre dem, deres fortolkninger af Dubliner, Clancy, og især De Gyldne Løver er noget særligt, og værd at ligge øre til.