Koncertoversigt for 2019

 

Hver lørdag sommeren igennem fra 4. maj til 28. september fra kl. 12.00 til 15.00 er der musik i Apotekergården, med fri entre.

Vi starter 2019 i Apotekergården med Gallywampus Bandet er “genopstået” efter nogle års pause de har besøgt Folkscenen Horsens to gange før

De spiller Irsk & Skotsk musik samt en del Hill Billy fra USA, vi glæder os til et gensyn med dem, der er virkelig noget at glæde sig til.

Lørdag: D. 15. juni har Folkscenen med et besøg af et par gamle kendinge  HAWKEYE & HOE (UK.)

hawkeye and Hoe

De to engelske musiker er efterhånden godt kendte i Danmark de er faste gæster ved bla. Tønder festival og Bork havnefest

De har optrådt i Apotekergården siden 2010 med deres musik som spænder over næsten alle genre, med både danske, franske og engleske tekster.

Lørdag d. 13. juli Kommer Denis McLaughlin i Apotekergården sammen med Who Knows ( Irl/DK ) Denis spiller Irsk musik så man ikke kan lade være med at stampe med foden og klappe i hænderne.

Lørdag d. 10. august: Potters Jig vi får et genhør med dem, de lavede en fed koncert og god stemning i 2017 og 2018 på trods af et par fugtige eftermiddage, vi håber de og vi får en rigtig god dag med masser af sol, og Potters Jig’s dejlige Keltiks musik af høj klasse.

3552373

Lørdag D. 21. september: Backhouse Symphony.

Et lokal band der spiller Irsk musik i topklasse de burde være kendte af de fleste.