Koncertoversigt for 2020

ALLE KONCERTER ER DESVÆRRE AFLYST PGA. CORONA VIRUS – VI SES NÆSTE ÅR 

Hver lørdag sommeren igennem fra 2. maj til 28. september fra kl. 12.00 til 15.00 er der musik i Apotekergården, med fri entre.

Vi starter 2020 i Apotekergården med Tom Donovan fra Irland

Den Irske Trubadur Tom Donovad er tilbage efter et par års pause fra Apotekergården, Tom er en fantastisk musiker og underholder, han er så Irsk som nogen kommer fra Dublin men bor i Danmark, har et meget bredt repertoire

Kommer d. 23 maj 2020 kl. 12.00 – 15.00

Lørdag: D. 13. juni har Folkscenen Backhouse Symphoni som efterhånden er fast på scenen

Lørdag d. 11. juli kommer Denis McLaughlin i Apotekergården sammen med Who Knows ( Irl/DK ) Denis spiller Irsk musik så man ikke kan lade være med at stampe med foden og klappe i hænderne.

Lørdag d. 15. august: Potters Jig vi får et genhør med dem, de lavede en fed koncert og god stemning i 2017 og 2018 på trods af et par fugtige eftermiddage, vi håber de og vi får en rigtig god dag med masser af sol, og Potters Jig’s dejlige Keltiks musik af høj klasse.

3552373

Lørdag D. 12. september:

Irske sange fra Dynt i Sønderjylland.

Downtown Dynt består af far og 2 sønner. Rødderne er irske – med sideskud til Skotland, England og Danmark. De har turneret i 15 år og har bl.a. spillet på Hagges Musikpub og Cafe Victoria i Tønder, Strib Vinter Festival, Underværket i Randers og debuterede på Skagen Festival sidste år. Deres 3. album udkom i marts 2018.

Rootszone.dk anmelder deres Skagendebut: “Det irske familieband holder fast ved de musikalske traditioner, og giver publikum det, de gerne vil have med alle de kendte klassiske syng-med-sange som Wild Rover, Whiskey In The Jar, Dirty Old Town, Loch Lomond. Det hele bliver krydret med irsk lune og gemytlige drillerier mellem de unge og den ældre O’Driscoll, og bandet er gode til at få publikum med fra koncertens start til trioens sædvanlige afslutningsnummer Streets Of London.

John O’Driscoll: Sang, bodhran, bouzuiki og mandolin
Brian O’Driscoll: Sang og guitar
Thomas Eoin O’Driscoll: Sang og guitar